Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Sea Weed Leaves

Sea Weed Leaves

12,97 €
19,95 €

Hoogste kwaliteit Maeng Da Green-bladeren van onze eigen fabriek in Indonesië.

Hurry up! Only 22 item(s) left in Stock!
Must-have accessories
Hoeveelheid:
Quantity:

Kratom Blad - Maeng Da Green

Maeng Da Green is een van de kratomsoorten die bekend staat om haar hoge Mytragynine-gehalte dat veel hoger is dan in welke andere soort dan ook.

Deze bladeren komen van de Maeng Da Green-stam van Kratom, bekend om zijn heldergroene bladeren. De bladeren worden zorgvuldig geoogst van volwassen bomen en verpakt om hun versheid en kwaliteit te behouden.

Kratom Powder Europa

We hebben alleen de meest verse Kratom voor je. Al onze Kratom-bladeren worden met de hand geplukt. Onze boeren werken geweldig om iedereen de allerbeste 100% natuurlijke Kratom producten van hoge kwaliteit aan te bieden. We hebben onze eigen drooghuis en productiefaciliteit in Indonesië. Op deze manier hebben we volledige controle over de kwaliteit. Meerdere malen per jaar bezoeken we onze fabriek om de kwaliteit te controleren en (indien nodig) te verbeteren. Wij werken samen met goede vrienden die onze Kratom verwerken met de beste machines met hoge hygiëne. Elke batch van onze fabriek wordt getest in een testlab.

We houden de prijs laag omdat we onze eigen Kratom-productie hebben. De lokale bevolking krijgt financiële steun als je onze Kratom koopt.

Kratom staat niet op de lijst van goedgekeurde nieuwe voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten. Daarom kan het niet worden verkocht voor menselijke consumptie.

mplus 91260

Data sheet

Hoeveelheid
100g of 1kg
Kratom Type
Malay
Materiaal
Bladeren

Specific References

Sea Weed Leaves

19,95 € 12,97 €

We Recommend