Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Sea Weed Leaves

Sea Weed Leaves

12,97 €
19,95 €

Deze Maeng Da Red bladeren zijn afkomstig van de kenmerkende Kratomboom, bekend om zijn unieke rode nerven. Zorgvuldig geoogst van volwassen bomen, worden de bladeren vervolgens met zorg verpakt om hun versheid en kwaliteit te behouden.

Sorry, no items left.
Must-have accessories
Hoeveelheid:
Quantity:

Maeng Da Red Kratom Blad kopen

Deze bladeren komen van de Maeng Da Red-stam van Kratom, bekend om zijn unieke rode bladeren. De bladeren worden zorgvuldig geoogst van volwassen bomen en verpakt om hun versheid en kwaliteit te behouden.

We hebben alleen de meest verse Kratom voor jou. Al onze Kratom bladeren worden met de hand geplukt. Onze boeren werken geweldig om iedereen de allerbeste 100% natuurlijke Kratom-producten van hoge kwaliteit te bieden. We hebben onze eigen drooghuis en productiefabriek in Indonesië. Op deze manier hebben we volledige controle over de kwaliteit. Enkele keren per jaar bezoeken we onze fabriek om de kwaliteit te controleren en (indien nodig) de fabriek te verbeteren. We werken samen met goede vrienden die onze Kratom verwerken met de beste machines met hoge hygiëne. Elke batch van onze fabriek wordt getest in een testlab.

We houden de prijzen laag omdat we onze eigen Kratom-productie hebben. De lokale bevolking krijgt financiële steun wanneer je onze Kratom koopt.

Kratom staat niet op de lijst van goedgekeurde nieuwe voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten. Daarom kan het niet worden verkocht voor menselijke consumptie.

Data sheet

Hoeveelheid
100g of 1kg
Origin
Indonesia
Herkomst
Indonesië
Kratom Type
Maeng Da
Materiaal
Bladeren

Specific References

Sea Weed Leaves

19,95 € 12,97 €

We Recommend