Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Rouleren van Kratom

Een veel voorkomend misverstand die veel beginners maken wanneer ze Kratom gaan gebruiken, is dat ze maar één soort kopen en opnieuw en opnieuw gebruiken. In eerste instantie werkt het goed, maar uiteindelijk zal je zien dat de effecten zwakker worden.

Het rouleren van Kratom is belangrijk voor een specifieke reden, en dat is om je tolerantie laag te houden.

Wanneer je elke dag dezelfde kratom soort gebruikt zal je lichaam hieraan gewend raken ,waardoor de effecten minder sterk zullen worden omdat je lichaam hierdoor een tolerantie opbouwt.

Stel je voor dat je elke dag dezelfde oefeningen uitoefent. Het is moeilijk bij het begin, maar je lichaam zal uiteindelijk een efficiëntere manier vinden om ze uit te voeren. Als je die beweging niet elke dag doet, dan is je lichaam niet zo bruikbaar. Met constante blootstelling aan hetzelfde, zal het lichaam een betere manier vinden om het te verwerken of er gebruik van te maken.

Hoe rouleer je Kratom?

Het rouleren van kratom betekent dat u elke dag een ander type kratom soort moet gebruiken om te gewenste effecten te ervaren. Bij voorkeur dienen 5 tot 7 soorten in uw rotatie te zijn.

Als je dezelfde favoriete stam opnieuw wilt nemen is het het best om na ongeveer 3 dagen weer dezelfde soort te nemen. Hoe vaker je dezelfde soort neemt zonder rotatie, hoe meer tolerantie je opbouwt, waardoor die specifieke stam veel moeilijker wordt om effectief te ervaren.

Eén ding wat je kunt doen wanneer je toch graag dezelfde soort op dezelfde dag meerdere malen wil gebruiken, is om een iets grotere dosis te nemen om het gewenste effect te evenaren. Het beste is om dit te doen na zo'n 3-4 uur vanaf de laatste keer dat je het hebt genomen.

Dus hoeveel soorten heb ik nodig?

Dit is per persoon verschillend. Als u niet elke dag Kratom wilt gebruiken (beginners), dan is 3 het minimum. Maar om de tolerantie effectief te houden bij dagelijks gebruik moet je, zoals eerder gezegd, ongeveer 5-7 soorten hebben.

Elke soort heeft zijn eigen sterkte en specifieke effecten en we hebben meestal de voorkeur aan een ander effect elke dag. Maandag kan gematigd zijn, dinsdag kan snel zijn, woensdag kan traag zijn, donderdag kan terug zijn tot matig, vrijdag kan snel zijn, zaterdag kan traag zijn, zondag kan gematigd zijn.